ΚΥΠΡΟΣ: Έσπασε ο ανεμοθώρακας εν κινήσει οχήματος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έσπασε ο ανεμοθώρακας εν κινήσει οχήματος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προσοχή σε όλους όσοι διακινούνται με γεμάτα φορτηγά, όπως επίσης και σε όσους οδηγούν από πίσω τους.

Με μια φωτογραφία, δημοσιεύει το «παράπονο – συμβουλή» του Κύπριος οδηγός ο οποίος είχε την ατυχία να σπάσει το γυαλί του οχήματός του ενώ αυτός το οδηγούσε.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πολίτης, οδηγούσε πίσω από γεμάτο φορτηγό όχημα όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου ένα χαλίκι έφυγε από το προπορευόμενο φορτηγό και «προσγειώθηκε» στον ανεμοθώρακα του με αποτέλεσμα εκείνος να ραγίσει.

Ο πολίτης καλεί τους οδηγούς φορτηγών να καλύπτουν καλύτερα τα φορτία τους, ενώ αναφέρει πως σέβετε την εργασία τους αλλά «να είστε λίγο πιο προσεκτικοί, θα είναι καλύτερο για όλους».

Παράλληλα καλό θα ήταν να κρατάμε πάντα απόσταση από τα προπορευόμενα φορτηγά, για αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE