ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

LEGO MOVIE 2

LEGO MOVIE 2

Τα αγαπημένα τουβλάκια επιστρέφουν με την δεύτερη τους ταινία και μας ταξιδεύουν στα πέρατα του γαλαξία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Τα LEGO επιστρέφουν με δεύτερη ταινία και everything is awesome για άλλη μια φορά. To “LEGO MOVIE 2” είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ, που έκανε την έκπληξη στο παγκόσμιο box office και στο οποίο οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη.
Η επιτυχία της πρώτης ταινίας με θέμα τα αγαπημένα τουβλάκια μικρών και μεγάλων είχε σαν αποτέλεσμα και δυο κινηματογραφικά spin-offs, αυτά του «LEGO Batman» και του «LEGO Ninjago». Αλλά αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι ήταν μια συνέχεια των περιπετειών του Εμετ και των φίλων του.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO από το διάστημα, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους με αστραπιαία ταχύτητα.

Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα μεταφέρει τους Έμετ, Λούσι και Μπάτμαν, και τους φίλους τους σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία όπου όλα είναι μουσικά. Θα δοκιμάσει το θάρρος τους, τη δημιουργικότητα τους και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, αλλά ταυτόχρονα θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικοί είναι.

Στο «Δεύτερο Μέρος» συναντάμε δύο καινούργια πρόσωπα: την Τίφανι Χάντις (γνωστή από το «Girls Trip») στον ρόλο της Βασίλισσας Waterva Wa-Nabi και τη Στέφανι Μπεατρίζ (του «Brooklyn Nine-Nine») ως Sweet Mayhem.

Την ταινία «LEGO MOVIE 2” σκηνοθετεί ο Μάικ Μίτσελ (“Shrek Ever After”, “Trolls”, “Sky High”). Την παραγωγή κάνει η ομάδα του “The Lego Movie” που εμφανίστηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014 και απαρτίζεται από τους Νταν Λιν, Φιλ Λόρντ, Κρίστοφερ Μίλερ και Ρόι Λι.

Τις φωνές τους δανείζουν: Chris Pratt
Elizabeth Banks
Will Arnett
Nick Offerman
Alison Brie
Tiffany Haddish
Stephanie Beatriz
Arturo Castro

Σκηνοθέτης: Mike Mitchell

 Από τις 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top