Eταιρείες με κατασκοπευτικούς δορυφόρους βγάζουν «στο σφυρί» τα μυστικά επιχειρήσεων

Eταιρείες με κατασκοπευτικούς δορυφόρους βγάζουν «στο σφυρί» τα μυστικά επιχειρήσεων

Η επιτήρηση από το διάστημα ήταν κάποτε αποκλειστικό προνόμιο των παγκόσμιων υπερδυνάμεων. Τώρα, ένας αυξανόμενος αριθμός νεοϊδρυόμενων εταιρειών το μετατρέπουν σε μια επιχείρηση

 

Τον Οκτώβριο, η κινεζική επαρχία Γκουανγκντόνγκ - το κέντρο παραγωγής στη νότια ακτή που «οδηγεί» το 12% της οικονομίας της χώρας - σταμάτησε να δημοσιεύει μηνιαία έκθεση για την υγεία των τοπικών εργοστασίων της.

Για πέντε συνεχείς μήνες, αυτός ο βασικός οικονομικός δείκτης είχε δείξει μείωση της εργοστασιακής παραγωγής, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες εφάρμοζαν δισεκατομμύρια δολάρια σε δασμούς για τις κινεζικές εξαγωγές.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.