Eταιρείες με κατασκοπευτικούς δορυφόρους βγάζουν «στο σφυρί» τα μυστικά επιχειρήσεων

Eταιρείες με κατασκοπευτικούς δορυφόρους βγάζουν «στο σφυρί» τα μυστικά επιχειρήσεων

Η επιτήρηση από το διάστημα ήταν κάποτε αποκλειστικό προνόμιο των παγκόσμιων υπερδυνάμεων. Τώρα, ένας αυξανόμενος αριθμός νεοϊδρυόμενων εταιρειών το μετατρέπουν σε μια επιχείρηση

 

Τον Οκτώβριο, η κινεζική επαρχία Γκουανγκντόνγκ - το κέντρο παραγωγής στη νότια ακτή που «οδηγεί» το 12% της οικονομίας της χώρας - σταμάτησε να δημοσιεύει μηνιαία έκθεση για την υγεία των τοπικών εργοστασίων της.

Για πέντε συνεχείς μήνες, αυτός ο βασικός οικονομικός δείκτης είχε δείξει μείωση της εργοστασιακής παραγωγής, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες εφάρμοζαν δισεκατομμύρια δολάρια σε δασμούς για τις κινεζικές εξαγωγές.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE