AΝΤΙΔΡΑ ο πρόεδρος του σωματείου στην ΗΧΗΡΗ ανάρτηση Σπύρου;

AΝΤΙΔΡΑ ο πρόεδρος του σωματείου στην ΗΧΗΡΗ ανάρτηση Σπύρου;

Η ψεσινή ανάρτηση του Ηλία Σπύρου, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έχει προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των μελών και των υποστηρικτών του Απόλλωνα.

Έγραψε συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης του πετοσφαιρικού τμήματος.

«Τα πράγματα στο Σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού πρέπει το συντομότερο να αλλάξουν. Πρέπει να επανέλθει η χαμένη αίγλη και τα τρόπαια στα Τμήματα. Εδώ και χρόνια κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί με αποτέλεσμα να παραπαίουν τα πάντα». 

Image result for elias spyrou

Εννοείται ότι ο Ηλίας Σπύρου, δεν αναφερόταν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Προφανώς για να μπει στη διαδικασία να εξωτερικεύσει κάποιες σκέψεις, έλαβε αφορμή από κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών. 

Ο πρόεδρος του σωματείου Μαρίνος Ευσταθίου, δεν ζει σε άλλο πλανήτη, λογικά έλαβε γνώση του δυνατού μηνύματος που θέλησε να στείλει ο πρώην επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος. 

Λογαριάζει να αντιδράσει ή θα περιμένει να κλείσει η σεζόν; 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE