Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Η προσφορά αυτή που διατυπώθηκε μια ημέρα αφότου η Μόσχα ανακοίνωσε πως ο Νικολάς Μαδούρο είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Βενεζουέλας και όχι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε προχθές, Τετάρτη, προσωρινός πρόεδρος, κερδίζοντας την υποστήριξη της Ουάσινγκτον και χωρών της Λατινικής Αμερικής.
Το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε πως την προσφορά για μεσολάβηση διατύπωσε ο επικεφαλής της διεύθυνσης Λατινικής Αμερικής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Σετίνιν.
Από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις