LIKE ONLINE

Mark Zuckerberg: Θέλει να ενώσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- Φέρνει δραματικές αλλαγές

Mark Zuckerberg: Θέλει να ενώσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- Φέρνει δραματικές αλλαγές

Δραματικές αλλαγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχεδιάζει ο Mark Zuckerberg, άρχισε ήδη τις εργασίες για ενσωμάτωση υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων, μεταξύ WhatsApp, Instagram και Facebook Messenger.

Η κίνηση του Zuckerberg, αναφέρει δημοσίευμα της New York Times, περιγράφεται από τέσσερα άτομα, μεταξύ χιλιάδων, τα οποία εργάζονται στον επανασχεδιασμό της λειτουργίας του WhatsApp, του Instagram και του Facebook.

Πάντως και τα τρία μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα εξακολουθούν ως αυτόνομες εφαρμογές, αλλά η υποδομή ανταλλαγής μηνυμάτων θα είναι ενοποιημένη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το όλο εγχείρημα βρίσκεται στα αρχικά του στάδια, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2019 ή αρχές του 2020, ανέφεραν οι εργαζόμενοι του τεχνολογικού κολοσσού.

Ο ίδιος ο Zuckerberg, γράφει η New York Times, ζήτησε όπως όλες οι εφαρμογές να ενσωματώνουν κρυπτογράφηση, κάτι που που θα προστατεύει από το να βλέπει κάποιος εκτός συνομιλίας τις συζητήσεις μεταξύ χρηστών.

Η αμερικάνικη εφημερίδα στο διαδικτυακό της δημοσίευμα, εκτιμά ότι με τη συρραφή της υποδομής των εφαρμογών, ο Zuckerberg θέλει να αυξήσει τη χρησιμότητα του κοινωνικού δικτύου, διατηρώντας τα δισεκατομμύρια χρηστών.

Επίσης, το δημοσίευμα σχολιάζει μεταξύ άλλων, ότι η κίνηση αυτή του Zuckerberg, έρχεται μετά από δύο χρόνια ελέγχων και επικρίσεων επειδή επέτρεψε την ανάμιξη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης στις εκλογές και τη διάδοση της παραπληροφόρησης.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top