ΑΣΧΗΜΑ νέα για Κριστιάνο και ΑΤΑΚΕΣ φωτιά από τον πρόεδρο της Πορτογαλίας!

ΑΣΧΗΜΑ νέα για Κριστιάνο και ΑΤΑΚΕΣ φωτιά από τον πρόεδρο της Πορτογαλίας!

Εκτός από το βαρύ πρόστιμο στην Ισπανία, ο CR7κινδυνεύει να απολέσει και τους τίτλους Τιμής που του αποδόθηκαν στη χώρα του για τις αθλητικές διακρίσεις του.

Πρόσφατα ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρίθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή στην Ισπανία και κατέβαλε περίπου 19 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση στο κράτος. Εκτός από το χρηματικό πρόστιμο όμως, αυτό που τον έχει πονέσει περισσότερο είναι το πλήγμα στην υστεροφημία του. Και αυτό μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο, έπειτα από σχετική δήλωση του ίδιου του Προέδρου της δικής του χώρας, ο οποίος εξήγησε ότι μπορεί να αφαιρεθούν από τον CR7 όλες οι Τιμές που του έχουν αποδοθεί στην Πορτογαλία:

«Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Οσοι έχουν τιμηθεί από το κράτος, οφείλουν να παραμένουν μακριά από τέτοιου είδους σκάνδαλα. Δεν μπορεί να συνυπάρχει μία τέτοια καταδίκη μαζί με τους τίτλους που του αποδόθηκαν. Θα πρέπει να μελετηθούν όλα αυτά και να αποφασίσουν οι αρμόδιοι με βάση αυτά που ορίζουν οι νόμοι», εξήγησε ο Μαρσέλο Ρέμπελο ντε Σόουζα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE