Αποκάλυψη από το εξωτερικό: «Γι’ αυτό δεν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ»

Αποκάλυψη από το εξωτερικό: «Γι’ αυτό δεν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ»

Ξανά στο προσκήνιο ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Παναθηναϊκός – Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ: Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας απασχόλησε την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού για αρκετούς μήνες, ωστόσο η φημολογούμενη εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Ο Πιεμπονγκσάντ έχει αγοράσει τη βελγική Μουσκρόν, ο πρόεδρος της οποίας ουσιαστικά έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο σχετικά με την εμπλοκή του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο Παϊρόζ δεν θα αναλάβει το Τριφύλλι λόγω μεγάλου χρέους.

Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ Ντεκλέρκ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τα θέματα της Μουσκρόν και -μεταξύ άλλων- επεσήμανε το εξής: «Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πριν το ματς με την Οστάνδη ανακοινώθηκε ότι τελικά ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα πουλήσει το 50% των μετοχών του. Δεν θ’ αναλάβει, τελικά, τον Παναθηναϊκό λόγω μεγάλου χρέους. Κάτι που εδώ δεν υπάρχει. Είναι μόνο καλά νέα για τον σύλλογο αυτά».

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE