Ο Χριστοφή;

Ο Χριστοφή;

Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι σε στάδιο αποθεραπείας και όλοι στην Ομόνοια τον περιμένουν πως και πως να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το σημαντικό είναι να καταφέρει να επιστρέψει δυνατός και να δώσει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει την αγωνιστική εικόνα των πρασίνων. Σαφώς και ένας ανεβασμένος Χριστοφή θα έφερνε χαμόγελα στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Σε ουσιαστική συζήτηση που θα αποτελέσει την απαρχή για πιο εντατικές διαβουλεύσεις στο Κυπριακό, προσβλέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE