ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήνει την Γιουβέντους για το Κατάρ!

Αφήνει την Γιουβέντους για το Κατάρ!

Ο Μεχντί Μπενάτια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ και η Γιουβέντους για να τον αντικαταστήσει έφερε για τρίτη φορά στο Τορίνο τον Μάρτιν Κάσερες!

Έχοντας χάσει εδώ και καιρό την θέση του βασικού στην Γιουβέντους, ο Μεχντί Μπενάτια αποφάσισε να επιλέξει τα λεφτά από το Κατάρ από μερικούς τίτλους στο τέλος της σεζόν.

Ο Μαροκινός αμυντικός της «Μεγάλης Κυρίας» θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ και την Αλ Ντουχάιλ, η οποία έδωσε στην Γιουβέντους 8 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 4 «χαρτιά» ετησίως στον Μαροκινό αμυντικό.

Η Γιουβέντους δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μάρτιν Κάσερες, με τον Ουρουγουανό αμυντικό να αφήνει την Λάτσιο για να επιστρέψει για μία τρίτη θητεία στο Τορίνο με την φανέλα της Γιουβέντους.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top