Σενάριο με… Μήτρογλου!

Σενάριο με… Μήτρογλου!

Η Μαρσέιγ θέλει τον Λεονάρντο Κούτρη και στη Γαλλία «βλέπουν» πως ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να δοθεί ως αντάλλαγμα στον Ολυμπιακό.

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει… πέραση στη Γαλλια και εκτός από τη Ρεν, η οποία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον διεθνή μπακ, στο παιχνίδι υπάρχει και η Μαρσέιγ.

Οι Γάλλοι έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Κούτρη για τους Μασσαλούς, ωστόσο τώρα δίνουν και νέα διάσταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα πιστεύουν πως η Μαρσέιγ θα δώσει και τον Κώστα Μήτρογλου -ως δανεικό- στα ανταλλάγματα για τον Κούτρη. Πάντως, στη Γαλλία βλέπουν ότι η Μαρσέιγ πιθανότατα να επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα με πρόταση για τον άσο του Ολυμπιακού.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE