Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ΕΝΣΤΑΣΗ για το ματς κυπέλλου με τη Λαμία!

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ΕΝΣΤΑΣΗ για το ματς κυπέλλου με τη Λαμία!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για το ζήτημα της ένστασης, διαψεύδοντας πως Κωνσταντίνου και Μπουτσικάρης ανέφεραν το οτιδήποτε σχετικό στο χθεσινό συμβούλιο της Λίγκας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση αναφορικά με την υπόθεση που έχει προκύψει για ενδεχόμενη ένσταση για τον επαναληπτικό με τη Λαμία, ξεκαθαρίζοντας πως για την ώρα δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια από πλευράς της.

Παράλληλα, διαψεύδει πως ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο νομικός σύμβουλος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ανέφεραν στο χθεσινό συμβούλιο της Λίγκας πως οι πράσινοι θα καταθέσουν ένσταση για τον οποιονδήποτε λόγο.

Για την ώρα αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για την κατάθεση ένστασης, με την υπόθεση πάντως να αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς υπενθυμίζεται πως το σχετικό περιθώριο είναι μέχρι τη Δευτέρα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE