Θέκλα Πετρίδου: Πήγε καλεσμένη και τα βρήκε σκούρα – ‘Αχ τι τραβάμε’ - ΒΙΝΤΕΟ

Θέκλα Πετρίδου: Πήγε καλεσμένη και τα βρήκε σκούρα – ‘Αχ τι τραβάμε’ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Θέκλα Πετρίδου εκτός από τον ρόλο της ως ψυχολόγος και παρουσιάστρια, κλήθηκε να δείξει το ταλέντο της και σε ένα νέο ρόλο.

Συγκεκριμένα η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους την υποδέχθηκαν στο σπίτι της 'Μουρμούρας' σε ένα ρόλο ειδικά για την Θέκλα Πετρίδου που θα συμμετέχει σε ένα επεισόδιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.