ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρόλαβε κοντραμπάντο η Αστυνομία- Καταζητείται οδηγός που ανέπτυξε ταχύτητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρόλαβε κοντραμπάντο η Αστυνομία- Καταζητείται οδηγός που ανέπτυξε ταχύτητα

Κοντραμπάντο ναρκωτικών εκτιμά ότι απέτρεψε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, μετά τη σύλληψη δύο Ελληνοκυπρίων ηλικίας 21 και 29 ετών το Σάββατο 26/1.  Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα κιλό κάνναβης, μικρή ποσότητα  κοκαΐνης και μετρητά.

Οι δύο συνελήφθηκαν ύστερα από πληροφορία ότι σε συγκεκριμένη περιοχή στη Μουτταγιάκας θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών. Τα μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν σε παρακολούθηση το μέρος. Το μεσημέρι, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, ανακόπηκε για έλεγχο. Εντοπίστηκαν ένα κιλό κάνναβης και 3 γραμμάρια κοκαΐνης και 2,700 ευρώ σε μετρητά.

Οι δύο συνελήφθηκαν ενώ τρίτο πρόσωπο το οποίο επέβαινε σε αυτοκίνητο που προσέγγισε την περιοχή, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε όταν αντιλήφθηκε τους Αστυνομικούς, καταζητείται.

Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι, οι οποίοι είναι γνωστοί στις αρχές, δίνουν τους δικούς τους ισχυρισμούς για τα ανευρεθέντα.  Έχουν τεθεί υπό κράτηση και την Κυριακή 27/1 αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE