Συναγερμός στη Λάρνακα: Άφαντη 17χρονη- Πιθανόν να βρίσκεται στη Λευκωσία

Συναγερμός στη Λάρνακα: Άφαντη 17χρονη- Πιθανόν να βρίσκεται στη Λευκωσία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, από το μεσημέρι, της 25ης Ιανουαρίου 2019, η 17χρονη Mona Jabiri, από τη Σομαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ (22:20):  ΛΑΡΝΑΚΑ: Λήξη συναγερμού- Βρέθηκε η 17χρονη

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά το χρόνο της αναχώρησης της φορούσε φόρμες σκούρου χρώματος, καθώς και σκούφο και σακάκι χρώματος σκούρου μπλε.

Από πληροφορίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για εντοπισμό της, είναι πιθανόν η 17χρονη να μετέβη στη Λευκωσία. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804017, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

                                                               

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE