Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της νίκης μίλησε μετά το τρίποντο κόντρα στην Ομόνοια – «Όλα εναντίον μας…»

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της νίκης μίλησε μετά το τρίποντο κόντρα στην Ομόνοια – «Όλα εναντίον μας…»

Ο ΤΑΔΕ ΠΑΙΚΤΗΣ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Πάφος – Ομόνοια (26/1).

Όλα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Πάφου:

«Παίξαμε με την καρδιά μας. Ήταν όλα εναντίον μας σε προηγούμενα παιχνίδια και δείξαμε ποιοι είμαστε σήμερα. Δεν είναι κακή η Ομόνοια όμως το πρώτο γκολ ήταν σημαντικό και το πετύχαμε. Και τώρα επιτέλους μια ελεύθερη Κυριακή). Αν κρατάς το μηδέν είναι καλό, αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαστε πιο σταθεροί πλέον. Ήταν σκληρό να καταλάβουμε πως χάσαμε τους έξι βαθμούς. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να παλέψουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE