Λεμεσος: Στο δικαστήριο οι δύο νεαροί που εντοπίστηκαν με ουσίες και χιλιάδες ευρώ - Καταζητείται 29χρονος

Λεμεσος: Στο δικαστήριο οι δύο νεαροί που εντοπίστηκαν με ουσίες και χιλιάδες ευρώ - Καταζητείται 29χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, οδηγήθηκαν την Κυριακή (27/01) τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 36 και 21 ετών, που συνελήφθησαν το Σάββατο (26/01), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης τους, ενώ καταζητείται 29χρονος μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον εναντίον του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11π.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 36χρονος και ο 21χρονος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,021 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους οκτώ γραμμαρίων περίπου. Επίσης, στην κατοχή των δύο, εντοπίστηκε χρηματικού ποσού, συνολικού ύψους €2,745.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.
         

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE