Με αριστοτεχνικό κτύπημα Λαρένα και με κόκκινη κάρτα το Α΄ μέρος του ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα»

Με αριστοτεχνικό κτύπημα Λαρένα και με κόκκινη κάρτα το Α΄ μέρος του ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα»

Στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας που γίνεται στο «ΑΕΚ Αρένα», η ΑΕΚ προηγείται με 1-0 της Ανόρθωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά, παθιασμένα και κατάφερε στο 11ο λεπτό με εξαιρετικό απευθείας κτύπημα φάουλ του Λαρένα να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, με την πλάτη στον τοίχο ακόμη περισσότερο μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο την περασμένη Τετάρτη, καθώς και με τα πράγματα να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για αυτή μετά και την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντουγκλάο στο 21ο λεπτό.

Με παίκτη λιγότερο η Ανόρθωση προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες καλές φάσεις, να γίνει επικίνδυνη για την εστία του Τόνιο, αλλά πήγε στην ανάπαυλα με το 1-0 εναντίον της.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και θα μπορούσε εάν ήταν πιο ουσιαστική να σημείωνε και άλλο γκολ.

Αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον το β΄ ημίχρονο του ντέρμπι

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE