Τι μας… ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ από το ντεμπούτο του Αφγανού ποδοσφαιριστή στα Κυπριακά γήπεδα – Ήρθε για χάρη ομάδας της πρώτης εξάδας

Τι μας… ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ από το ντεμπούτο του Αφγανού ποδοσφαιριστή στα Κυπριακά γήπεδα – Ήρθε για χάρη ομάδας της πρώτης εξάδας

Το απόγευμα του Σαββάτου (26-01-2019) έκανε ντεμπούτο στα κυπριακά γήπεδα ο ποδοσφαιριστής από το Αφγανιστάν, Σαρίφ Μουκαμάντ (Sharif Mukhammad).

Παίκτης ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για χάρη της Νέας Σαλαμίνας, αλλά για διάφορους λόγους στην ομάδα της Αμμοχώστου, θεώρησαν πως είναι καλύτερα ο παίκτης να ενταχθεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, να «ψηθεί» όσο καλύτερα γίνεται και να υπάρχει συνεχής ενημέρωση, αλλά και παρακολούθηση, από τους «ερυθρόλευκους» και εάν είναι να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Themasports.com το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Καρμιώτισσας απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας.

Ο Σαρίφ Μουκαμάντ (Sharif Mukhammad) ήταν στο βασικό σχήμα της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών με τον αριθμό 13.

Από το ντεμπούτο του ο Αφγανός μέσος έδειξε ότι θα δώσει δυναμική στον χώρο τυου κέντρου, μπορεί να παίξει με την μπάλα κάτω, γυρίζει βλέπει γήπεδο, έχει την πάσα, όπως και το δυνατό πόδι.  Αν ήταν και πιο τυχερός θα μπορούσε να έβρισκε και τον δρόμο προς τα δίκτυα, μιας και στο β΄ ημίχρονο ένα βολέ του έφερε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Για πρώτη παρουσία ο 29χρονος (21-03-1990) ποδοσφαιριστής άφησε θετικές εντυπώσεις και δείχνει να προσαρμόζεται όσο πιο νωρίς μπορεί και γίνεται στην Κυπριακή πραγματικότητα του ποδοσφαίρου μας.

Διαβάστε επίσης: 

ΕΚΛΕΙΣΕ διεθνή Αφγανό – Στα κυπριακά γήπεδα υπό… παρακολούθηση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE