ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα τον… ΦΩΝΑΞΟΥΝ; Η στιγμή της μεγάλης απόφασης

Θα τον… ΦΩΝΑΞΟΥΝ; Η στιγμή της μεγάλης απόφασης

Συνεδρία έχει τη Δευτέρα (28-01) το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης, όπου θα εξετάσει την κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα μετά και τη νέα ήττα που δέχθηκε από την ΑΕΚ στη 18η αγωνιστική.

Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή θα εξετάσει και θέμα Γιούργκεν Στρέπελ, μιας και από ότι φαίνεται και δείχνει η εικόνα της ομάδας στα γήπεδα δεν τον σηκώνει άλλο να μένει στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης.

Διαβάστε: 

Δεν τον σηκώνει άλλο… Ο πρώτος βασικός υποψήφιος όταν χωρίσουν οι δρόμοι με Στρέπελ

Επικρατέστερο σενάριο την παρούσα χρονική στιγμή είναι πως η διοίκηση Παντελή θα αποφασίσει μέσα από τη συνεδρία το διαζύγιο με Γιούργκεν Στρέπελ, χωρίς να ξεκαθαρίζει ακόμη εάν θα τον καλέσουν να βρεθεί στη συνεδρία ή όχι, ή εάν θα έχει κάποια συνάντηση με παράγοντα της «Κυρίας» σε κάποια στιγμή τη Δευτέρα, για να καταθέσει και ο ίδιος ο Ολλανδός κόουτς τις δικές του θέσεις, απόψεις, για την επόμενη μέρα της Ανόρθωσης.

Ακολούθως, εάν παρθεί η απόφαση για διαζύγιο με Στρέπελ, τότε ο Ανδρέας Παντελή θα… τρέξει να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται το θέμα νέου προπονητή, μιας και το ερχόμενο Σάββατο έχει ντέρμπι με Απόλλωνα η Ανόρθωση εντός έδρας.

Προτεραιότητα για την Ανόρθωση είναι ο εκλεκτός να έχει γνώση της Κυπριακής πραγματικότητας και φαντάζει μία καλή περίπτωση η επιλογή Νίκου Παναγιώτου.  Όλα, όμως, με την ώρα τους και όλα ρευστά, πιθανά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξουαλική κακοποίηση: Χημικός ευνουχισμός και ισόβια κάθειρξη προτείνονται ως ποινές - Κατατέθηκε πρόταση νόμου στη Βουλή

Μια βόλτα στην Αγία Σκέπη: Η ιστορία, τα προγράμματα και ο αγώνας των χρόνιων χρηστών – Δείτε φωτογραφίες

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Νέα διαδικτυακή απάτη: Χρησιμοποιούν το όνομα του Φειδία Παναγιώτου - Έκκληση από την αστυνομία

Ποιες τροφές είναι προτιμότερο να καταναλώνετε το καλοκαίρι - Διατροφολόγος προτείνει στο «Τ»

Οι σπόντες της Δέσποινας Βανδή στη Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte!



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top