ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ευρέως γνωστός και αγαπητός ο άτυχος «Κόκος» - Μόνη συντροφιά του το ποδήλατο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ευρέως γνωστός και αγαπητός ο άτυχος «Κόκος» - Μόνη συντροφιά του το ποδήλατο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Κυριακής (27/1) ο 76χρονος Γιώργος Μαυρομμάτης, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο υποστατικό όπου διέμενε.  

Ρεπορτάζ του «Πολίτη» αναφέρει ότι ο άτυχος 76χρονος, ήταν ευρέως γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Λάρνακας και πάντα κυκλοφορούσε με το ποδήλατό του.

Τα τελευταία χρόνια, ζούσε μοναχός του σε μια κατοικία που είχε αφεθεί σε άθλια κτηριακή κατάσταση.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρεται επίσης ότι γείτονες και φίλοι του «Κόκου» πριν συμβεί το μοιραίο, είχαν ενημερώσει αρμόδιους και παροτρύνει τον ίδιο να μεταβεί σε έναν οίκο ευγηρίας ή να μεταφερθεί σε μια άλλη κατοικία που θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Το σπίτι όπου διέμενε ο άτυχος 76χρονος, χαρακτηρίστηκε, τρώγλη η οποία ήταν μισογκρεμισμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE