ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τεράστια ταλαιπωρία οδηγών και έπεται συνέχεια – «Εμφράγματα» στο οδικό δίκτυο λόγω οδικών έργων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τεράστια ταλαιπωρία οδηγών και έπεται συνέχεια – «Εμφράγματα» στο οδικό δίκτυο λόγω οδικών έργων

Πολλά είναι τα παράπονα των οδηγών για ταλαιπωρία τους στο οδικό δίκτυο της Πρωτεύουσας, η οποία οφείλεται σε πολλαπλά οδικά έργα που πραγματοποιούνται στην Λευκωσία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Λευκωσίας, έχουν εξαγγείλει αρκετά οδικά έργα στην Πρωτεύουσα, τα οποία πρόκειται να προκαλέσουν τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς.

Μάλιστα, ήδη οδηγοί άρχισαν να παραπονούνται ότι η τροχαία κίνηση έχει καταστεί ανυπόφορη.

Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προτείνονται από τους αρμόδιους, ώστε να αποφεύγεται η τόσο μεγάλη ταλαιπωρία τους. 

Ανακοινωθέντα οδικά έργα:

Στις 25 Ιανουαρίου 2019 προγραμματιζόταν η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του 2ου Τμήματος-Α2 του έργου Ολοκληρωμένη Ανάπλαση του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου για την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας, το οποίο αφορά τμήματα των οδών Στασικράτους και Μνασιάδου και την οδό Θεοφάνους Θεοδότου. Οι εργασίες στο 1ο Τμήμα του έργου, ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2018.

Θυμίζουμε ότι εργασίες πραγματοποιούνται και στην Λεωφόρο Καλλιπόλεως η οποία πρόκειται να μονοδρομηθεί.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 28 μέχρι την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Ανδρομάχης στο Καϊμακλί.

Την Τρίτη 29 μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Στυλιανού Λένα (τμήμα) και Θεσσαλονίκης στην ενορία Παναγίας.

Επίσης, τη Δευτέρα 4 μέχρι την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 θα εκτελούνται εργασίες στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης της οδού Σόλωνος στην ενορία Τρυπιώτη.     

Οδικά έργα πραγματοποιούνται και στην περιφέρεια της Πλατείας Ελευθερίας.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλα οδικά έργα στην Πρωτεύουσα. Οι οδηγοί προτρέπονται να ενημερώνονται από τις ιστοσελίδες του Δήμου και του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Μαρινέλλα Παναγιώτου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE