«Κτύπησαν την πόρτα» του Ολυμπιακού Πειραιώς για Ανδρούτσο!

«Κτύπησαν την πόρτα» του Ολυμπιακού Πειραιώς για Ανδρούτσο!

Νέο μεταγραφικό σενάριο για παίκτη του Ολυμπιακού που φέρεται να θέλει η Σπάρτα Πράγας.

Πριν λίγες εβδομάδες η ομάδα της Τσεχίας εμφανιζόταν να έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, με την υπόθεση βέβαια να μην προχωράει.

Ένα νέο σενάριο ωστόσο θέλει τη Σπάρτα να επιθυμούσε διακαώς τον Νικολάου, ο οποίος καταλήγει τελικά στην Έμπολι, αλλά παράλληλα να έχει στο στόχαστρό της και τον Θανάση Ανδρούτσο σύμφωνα με τη “Sportime”.

Ο νεαρός μέσος επρόκειτο να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο, όμως η αδυναμία εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας, ακύρωσε τη συμφωνία.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέα σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα για αξιολόγηση της κατάστασης γύρω από τον αφθώδη πυρετό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ακολούθως θα γίνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις για ενημέρωση και συντονισμό των επόμενων ενεργειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE