Το τελευταίο αντίο στην μητέρα του Δημήτρη Σουγλή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο στην μητέρα του Δημήτρη Σουγλή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έφυγε» η μητέρα του Δημήτρη Σούγλη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media ο Κύπριος δημοσιογράφος αποχαιρέτησε την πολυαγαπημένη του μητέρα το Σάββατο, 26/1.

«Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις προσευχές και τα μηνύματα αγάπης σας. Η αγαπημένη μας μάνα, τελικά κοιμήθηκε, έχοντας στο πρόσωπο της ένα απέραντο χαμόγελο και γαλήνη. Μάνα μου, σε αγαπώ, σε αγαπάμε και μας λείπεις ήδη. Η υπέροχη μορφή σου, όπου κι αν στραφώ, μου γαληνεύει την ψυχή. Έγινε τελικά και σεβόμαστε το θέλημα του Θεού. Ας σε κατατάξει εκ δεξιών του Πατρός Δεσπούλα μου... Δέσποινα μου!»

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Σούγλη

Το τελευταίο αντίο στη Δέσπω Σούγλη θα δοθεί την Δευτέρα, 28/1.

Ακολουθεί η αγγελία θανάτου στον Τύπο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE