Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Λευκωσία λόγω καθόδου Αρχηγών και Αξιωματούχων Κρατών

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Λευκωσία λόγω καθόδου Αρχηγών και Αξιωματούχων Κρατών

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, 2019 λόγω της Συνόδου των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – MED7 και της καθόδου στην Κύπρο, αρχηγών και ανωτάτων αξιωματούχων ευρωπαϊκών κρατών, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό την Τρίτη (29/1) θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Μεταξύ άλλων, κλειστή για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις, θα είναι από τις 4μ.μ. μέχρι και τις 8μ.μ., η λεωφόρος Αγλαντζιάς, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Λεμεσού, μέχρι και τον νέο κυκλικό κόμβο, παρά το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας, που θα βρίσκονται καθήκον στα διάφορα σημεία και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE