ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία 'έκαψε' δεύτερο 25χρονο για την επίθεση με ξύλο και μαχαίρια σε δύο πρόσωπα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία 'έκαψε' δεύτερο 25χρονο για την επίθεση με ξύλο και μαχαίρια σε δύο πρόσωπα

Στην σύλληψη 25χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες στη Λάρνακα, με θύματα δύο πρόσωπα, ηλικίας 24 και 22 ετών.

Εναντίον του 25χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση, άλλος ένας 25χρονος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης γύρω στις 12.50π.μ. χθες, τρία άγνωστα πρόσωπα φέρονται να επιτέθηκαν στους δύο παραπονούμενους και αφού τους κτύπησαν, να έκλεψαν χρηματικό ποσό, που είχαν στην κατοχή τους. 


Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE