ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία 'έκαψε' δεύτερο 25χρονο για την επίθεση με ξύλο και μαχαίρια σε δύο πρόσωπα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία 'έκαψε' δεύτερο 25χρονο για την επίθεση με ξύλο και μαχαίρια σε δύο πρόσωπα

Στην σύλληψη 25χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες στη Λάρνακα, με θύματα δύο πρόσωπα, ηλικίας 24 και 22 ετών.

Εναντίον του 25χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση, άλλος ένας 25χρονος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης γύρω στις 12.50π.μ. χθες, τρία άγνωστα πρόσωπα φέρονται να επιτέθηκαν στους δύο παραπονούμενους και αφού τους κτύπησαν, να έκλεψαν χρηματικό ποσό, που είχαν στην κατοχή τους. 


Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE