ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση και ο δεύτερος 25χρονος για την επίθεση με μαχαίρια σε δύο άτομα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση και ο δεύτερος 25χρονος για την επίθεση με μαχαίρια σε δύο άτομα

Υπό κράτηση νεαρός σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Δευτέρα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 25χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη ληστείας, που διαπράχθηκε την Κυριακή (27/1) στη Λάρνακα, με θύματα δύο πρόσωπα, ηλικίας 24 και 22 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, δύο άτομα ηλικίας 24 και 22 ετών μετέβησαν με το αυτοκίνητό τους, σε σπίτι στην Λάρνακα, για να παραλάβουν φιλικά  τους πρόσωπα.
 
Ενώ οι δύο νεαροί περίμεναν έξω από το σπίτι, δέχθηκαν επίθεση από τρία πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τους κτύπησαν και να τους απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους €1,850, που είχε στην κατοχή του ο 22χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE