Ανεξάρτητος υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Σενέρ Λεβέντ

Ανεξάρτητος υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Σενέρ Λεβέντ

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος δηλώνει ότι θα κατέλθει στις Ευρωεκλογές ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ.

Την πρόθεση του να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο τον Μάη εξέφρασε ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ.
 
Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή «Χαμπέρ Κίπρις», σε δηλώσεις του ο κ. Λεβέντ εξέφρασε την ελπίδα όπως στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν εκτός από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριοι αλλά και Μαρωνίτες υποψήφιοι.
 
Επεσήμανε ότι θα κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος και είπε ότι είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε στήριξη της υποψηφιότητας του από οποιονδήποτε πολιτικό κόμμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.