Ανεξάρτητος υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Σενέρ Λεβέντ

Ανεξάρτητος υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Σενέρ Λεβέντ

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος δηλώνει ότι θα κατέλθει στις Ευρωεκλογές ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ.

Την πρόθεση του να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο τον Μάη εξέφρασε ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ.
 
Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή «Χαμπέρ Κίπρις», σε δηλώσεις του ο κ. Λεβέντ εξέφρασε την ελπίδα όπως στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν εκτός από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριοι αλλά και Μαρωνίτες υποψήφιοι.
 
Επεσήμανε ότι θα κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος και είπε ότι είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε στήριξη της υποψηφιότητας του από οποιονδήποτε πολιτικό κόμμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE