Σύνοδος MED7 στην Κύπρο - Ανακοίνωση της Αστυνομίας για αποκοπές δρόμων

Σύνοδος MED7 στην Κύπρο - Ανακοίνωση της Αστυνομίας για αποκοπές δρόμων

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, 2019 λόγω της Συνόδου των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – MED7 και της καθόδου στην Κύπρο, αρχηγών και ανωτάτων αξιωματούχων ευρωπαϊκών κρατών, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας για το λόγο αυτό την Τρίτη (28/1) θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Μεταξύ άλλων, κλειστή για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις, θα είναι από τις 4μ.μ. μέχρι και τις 8μ.μ., η λεωφόρος Αγλαντζιάς, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Λεμεσού, μέχρι και τον νέο κυκλικό κόμβο, παρά το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας, που θα βρίσκονται καθήκον στα διάφορα σημεία και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στη Λευκωσία - Στο επίκεντρο Μέση Ανατολή και προϋπολογισμός ΕΕ

LIVE: Η δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στη Λευκωσία - Στο επίκεντρο Μέση Ανατολή και προϋπολογισμός ΕΕ

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline