Γεωργιάδης: «Προσπάθησα και… απολογούμαι» – Που λέει ότι θα πάει μιας και του έλειψε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γεωργιάδης: «Προσπάθησα και… απολογούμαι» – Που λέει ότι θα πάει μιας και του έλειψε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση το βράδυ της Δευτέρας από τον Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Αναλυτικά:

«Σήμερα έκλεισε ένας μεγάλος και όμορφος κύκλος της ζωής μου. Παραδώσαμε τον αθλητισμό σε αγαπημένους φίλους για να τον πάνε ένα βήμα παραπάνω.
Ο αθλητισμός είναι χαρά και χαιρόμαστε που υπηρετήσαμε από την Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου. Για ακόμα μια φορά ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ευκαιρία που μας έδωσε να προσφέρουμε.
Αγαπημένε μου Ανδρέας Μιχαηλίδης σου εύχομαι επιτυχία στο δύσκολο σας έργο αλλά έχοντας για συνεργάτες τους αγαπημένους μου Kate Loucaidou Hadjikyriakou Leondios Tselepos Stelios A. Stylianou και τα νέα μέλη του ΔΣ αλλά και την Mary Charalambous-Papamiltiades ως και την υπηρεσία είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους και φορείς του αθλητισμού που μαζί βάλαμε το μικρό μας λιθαράκι στον όμορφο κόσμο του Αθλητισμού. Προσπάθησα για το καλό και αν στεναχώρησα κάποιους τους διαβεβαιώνω ότι δεν το έκανα εσκεμμένα και απολογούμαι.
Και τώρα πίσω στο γραφείο μου που τόσο του έλειψα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE