ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό αλλά αναίμακτο ατύχημα –Μεγάλος όγκος χώματος πάνω σε διερχόμενο όχημα

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό αλλά αναίμακτο ατύχημα –Μεγάλος όγκος χώματος πάνω σε διερχόμενο όχημα

Σοβαρό αλλά ευτυχώς αναίμακτο ατύχημα λίγο πριν από τις 08:00 (29/01) στο δρόμο Αγίου Νικολάου – Μανδριών – Πλατρών.

Σε σημείο του δρόμου υπήρξε κατολίσθηση με αποτέλεσμα μεγάλος όγκος χωμάτων και πετρών να πέσει σε διερχόμενο όχημα.

Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό, καθώς το χώμα ώθησε στην ουσία το αυτοκίνητο, κι έτσι αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο καταπλάκωσής του.

Η Αστυνομία Πάφου, ανταποκρίθηκε άμεσα στο περιστατικό, ενώ εκτός από μέλη της δύναμης μετέβησαν άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο και πυροσβεστικό όχημα.

Ευτυχώς όπως διαπιστώθηκε κι επί τόπου, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία του.

Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο είναι συχνό, καθώς ο τύπος του χώματος στην περιοχή είναι τέτοιος, ώστε να έχουμε συχνά μεταβολές στη γεωμορφολογία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE