ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άψογη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και… με ROTATION o Σακκάς!

Άψογη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και… με ROTATION o Σακκάς!

Τον γνωρίσαμε πριν 4 χρόνια, όταν το δικό του δημιούργημα ο Οθέλλος Αθηαίνου, είχε παίξει στην πρώτη κατηγορία. Ήταν μια ομάδα που έπαιζε πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, για το βεληνεκές της, είχε κάμει την έκπληξη αποκλείοντας τον Απόλλωνα στον θεσμό του κυπέλλου. 

Το περασμένο Καλοκαίρι διαδέχθηκε τον Σάββα Δαμιανού στην Αλκή Ορόκλινη, ο οποίος έκανε σπουδαίο έργο, αλλά έφυγε λόγω διαφορών με τη διοίκηση. 

Μιλάμε για τον Κώστα Σακκά, έναν προπονητή χαμηλών τόνων, που κατάφερε με πιο μειωμένο μπάτζετ (σε σχέση με πέρσι) να χτίσει μια καλούτσικη ομάδα. Πάντρεψε ένα μείγμα φτηνών κοινοτικών και Κυπρίων παιχτών, κάποιους εκ των οποίων τους «κλότσησαν» ή τους υποτίμησαν μεγάλες ομάδες στο νησί. 

Χτες στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, έκανε άψογη διαχείριση του αγώνα ο προπονητής της Αλκής. Εννοείται ότι ήταν καθοριστικό το «ψώνισμα» του Μοράις από τον Πάρντο, στο… καλημέρα της αναμέτρησης. 

Όσο περνούσε ο χρόνος, το πίστευαν περισσότεροι οι παίχτες του, ότι μπορούσαν να αποδράσουν με κέρδος από τη Λευκωσία. Μόνο σε μια φάση κινδύνεψε ο Πάρντο στην επανάληψη («νίκησε» σε τετ-α-τετ τον Νατέλ στο 83′), δυο λεπτά νωρίτερα ο Κάρλος έφτασε κοντά στο 0-1. 

Για όσους δεν είδαν το παιχνίδι, ο Κώστας Σακκάς, έκανε και rotation χτες, αφού δεν χρησιμοποίησε καθόλου (Ακόστα, Κυπριανού, Μπελαμειρί), ενόψει του επόμενου σημαντικού αγώνα με την Ένωση. 

Περιττό να πούμε, ότι με την εικόνα που βγάζει η Αλκή, δεν αξίζει να πάει στην δεύτερη κατηγορία (αν τελικά υπάρξει διαβάθμιση επειδή «οργιάζουν» οι φήμες, ότι έρχεται ξανά η αύξηση των ομάδων!). 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top