Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Μενεγάκη – Οι υπέροχες ευχές στον Ματέο της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Μενεγάκη – Οι υπέροχες ευχές στον Ματέο της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια φωτογραφία τους η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να ευχηθεί στον Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλιά του.

«Η ζωη μαζι σου ειναι ενα ομορφο ταξιδι με χαμογελα και αγαπη Χρονια πολλα» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Μαρίνας.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία της με τον Ματέο, όπου η ίδια είναι αμακιγιάριστη, αποδεικνύοντας ότι η όμορφη γυναίκα εξακολουθεί να λάμπει ακόμα και χωρίς τα φτιασιδώματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.