Ολοκλήρωσε ενόψει ΘΟΪ η ΑΕΛ – Χωρίς τρεις βασικούς η αποστολή του Κέρκεζ

Ολοκλήρωσε ενόψει ΘΟΪ η ΑΕΛ – Χωρίς τρεις βασικούς η αποστολή του Κέρκεζ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του πρώτου αγώνα κυπέλλου για τη φάση των «16» με αντίπαλο το ΘΟΪ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να αφήνει εκτός αποστολής (πέραν των τραυματιών) τους Πρόσεκ, Τζούνιορ και Μακρή.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola με αντίπαλο τον Ε. Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας .

Η αναμέτρηση θα γίνει αύριο Τετάρτη (30/01) στο Τσίρειο Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Την αποστολή απαρτίζουν οι πιο κάτω:

Τζοσιμάρ Βοζίνια, Αντρέας Κεραυνός, Αντνάν Αγκάνοβιτς, Ανδρέας Αβραάμ, Νιλς Τεϊσέϊρα, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Χρίστος Γουίλερ, Μπόρις Γκοντάλ, Κέβιν Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέϊρα, Νταβόρ Ζτραφσκόφσκι, Γιόν Γκαστανιάγα, Ιρένε Φιντέλις, Λεάντρο Σίλβα, Μάρκο Αντάμοβιτς, Άλεξ Ντα Σίλβα, Αντόνια Τζαρσίνιο, Γιάννης Γερολέμου, Ρούμπεν Χουράδο, Νέστορας Μυτίδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE