ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται η Ιφιγένεια Κυριάκου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται η Ιφιγένεια Κυριάκου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι οικείοι ηλικιωμένης γυναίκας η οποία από τις μεσημβρινές ώρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ανακοίνωση της Αστυνομίας ζητά πληροφορίες από το κοινό για τον εντοπισμό της

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την οικία της στην Λευκωσία (περιοχή Λακατάμιας),  από τις 2μ.μ. της Τρίτης 29/1, η Ιφιγένεια Κυριάκου, ηλικίας 89 ετών. 

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με άσπρα μαλλιά. Κατά το χρόνο της εξαφάνισής της φορούσε μαύρη φούστα, γαλάζιο τρικό και γκρίζα ζακέτα, ενώ κρατάει μπαστούνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, στο τηλέφωνο 22802888, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.                                       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE