ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται η Ιφιγένεια Κυριάκου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται η Ιφιγένεια Κυριάκου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι οικείοι ηλικιωμένης γυναίκας η οποία από τις μεσημβρινές ώρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ανακοίνωση της Αστυνομίας ζητά πληροφορίες από το κοινό για τον εντοπισμό της

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την οικία της στην Λευκωσία (περιοχή Λακατάμιας),  από τις 2μ.μ. της Τρίτης 29/1, η Ιφιγένεια Κυριάκου, ηλικίας 89 ετών. 

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με άσπρα μαλλιά. Κατά το χρόνο της εξαφάνισής της φορούσε μαύρη φούστα, γαλάζιο τρικό και γκρίζα ζακέτα, ενώ κρατάει μπαστούνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, στο τηλέφωνο 22802888, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.                                       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE