ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται η Ιφιγένεια Κυριάκου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- Αγνοείται η Ιφιγένεια Κυριάκου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι οικείοι ηλικιωμένης γυναίκας η οποία από τις μεσημβρινές ώρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ανακοίνωση της Αστυνομίας ζητά πληροφορίες από το κοινό για τον εντοπισμό της

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την οικία της στην Λευκωσία (περιοχή Λακατάμιας),  από τις 2μ.μ. της Τρίτης 29/1, η Ιφιγένεια Κυριάκου, ηλικίας 89 ετών. 

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με άσπρα μαλλιά. Κατά το χρόνο της εξαφάνισής της φορούσε μαύρη φούστα, γαλάζιο τρικό και γκρίζα ζακέτα, ενώ κρατάει μπαστούνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, στο τηλέφωνο 22802888, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.                                       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE