ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαήμερη προσωποκράτηση στον 53χρονο που έβγαλε μαχαίρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαήμερη προσωποκράτηση στον 53χρονο που έβγαλε μαχαίρι

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε την Τετάρτη (30/1) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 53χρονου υλοτόμου, που φέρεται να τραυμάτισε το απόγευμα της Τρίτης (29/1) με μαχαίρι 27χρονο, μετά από συμπλοκή τους, στο χωριό Ασώματος, της Επαρχίας Λεμεσού.

Ο 27χρονος είχε καταγγείλει πως δέχθηκε επίθεση και κτυπήματα με μαχαίρι από τον 53χρονο, μετά από λογομαχία που είχαν, επειδή είχε μεταβεί στην περιοχή για να κόψει ξύλα από κομμένα δέντρα.

Ανακρινόμενος, ο ύποπτος είπε πως τα ξύλα ήταν δικά του και πως ζήτησε από τον 27χρονο να αποχωρήσει, ωστόσο αυτός άρχισε να φωνάζει και ακολούθησε λογομαχία. Αρνείται δε πως κτύπησε με το μαχαίρι τον παραπονούμενο και ότι απλά ανέσυρε το μαχαίρι για εκφοβισμό του.

Ο 27χρονος, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έφερε θλαστικά τραύματα στις παλάμες και το δεξί αγκώνα, καθώς και μώλωπες στην ωμοπλάτη, ενώ αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την εξαήμερη κράτηση του υπόπτου, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE