Με φόρα… Ιδιακέθ και προβάδισμα για να τσεκάρει εισιτήριο! Με μικροαλλαγές το πλάνο

Με φόρα… Ιδιακέθ και προβάδισμα για να τσεκάρει εισιτήριο! Με μικροαλλαγές το πλάνο

Με φόρα από την έλευση Ιδιακέθ και τις τρεις συνεχόμενες νίκες, η ΑΕΚ θέλει να σφραγίσει το 5ο εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου εκμεταλλευόμενη και τη νίκη της στον πρώτο αγώνα με 2-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Η έλευση Ιμανόλ Ιδιακέθ έφερε άλλο αέρα στην ομάδα της Λάρνακας και οι περσινοί Κυπελλούχοι έχουν το πάνω χέρι απέναντι στους ερυθρόλευκους και θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί για να πάρουν την πρόκριση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές. Ο Τόνιο θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και οι Μοΐσοφ, Καταλά και Γκαρσία θα είναι στην τριάδα της άμυνας με τον Τρουγιόλς να διεκδικεί επίσης μια θέση.

Ακόραν και Τέτε θα βρεθούν στα δύο άκρα με τους Κάσες και Λαρένα στον άξονα.

Στην επίθεση ο Τζέφρεν Σουάρες διεκδικεί και αυτός μια θέση και ίσως μείνει εκτός ένας εκ των Χέφελ, Ακίνο ή Τρισκόφσκι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE