ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για γέλια και για κλάματα - Του έκλεψαν τα ποτά και επέστρεψαν να του τα πουλήσουν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για γέλια και για κλάματα - Του έκλεψαν τα ποτά και επέστρεψαν να του τα πουλήσουν

Πήγαν να του πουλήσουν εμπόρευμα που έκλεψαν απ’ τον ίδιο.

Χειροπέδες πέρασαν μέλη της Αστυνομίας την Τρίτη 29/1, σε άτομο, γνωστό στις Αρχές και στην επαρχία Λευκωσίας, όταν επιχείρησε να πωλήσει τα οινοπνευματώδη ποτά στον επιχειρηματία από τον οποίον άγνωστοι του τα είχαν κλέψει λίγες ημέρες προηγουμένως.

Η ιδιαιτερότητα των ποτών που προσπάθησε να του πουλήσει ο συλληφθέντας του κίνησαν τις υποψίες και έτσι μετέβη σε άλλο κλειστό υποστατικό που κατέχει, διαπιστώνοντας πως άγνωστοι το είχαν διαρρήξει τις προηγούμενες ημέρες, παίρνοντας μαζί τους τα συγκεκριμένα ποτά.

Μετά τα πιο πάνω ο επιχειρηματίας μετέβη σε αστυνομικό σταθμό καταγγέλλοντας την υπόθεση, με μέλη της Δύναμης να περνούν τελικά χειροπέδες στο εν λόγω άτομο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις ώστε να εντοπιστούν οι δράστες της διάρρηξης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.