ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο πρώην μπασκεμπολίστας με 154,000 ευρώ σε διαμέρισμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο πρώην μπασκεμπολίστας με 154,000 ευρώ σε διαμέρισμα

Υπό 4ήμερη κράτηση 46χρονος για μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή του.

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 46χρονου από την Ελλάδα, οποίος συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό 154,200 ευρώ, σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια.

Ο 46χρονος, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας και εναντίον του εκκρεμεί σοβαρή υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση των χρημάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.