ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Καταζητούμενος 32χρονος για φόνο εκ προμελέτης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Καταζητούμενος 32χρονος για φόνο εκ προμελέτης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον IMPRACHIM CHALIL, 32 χρόνων από τη Συρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, ανθρωποκτονίας, διάρρηξης κτιρίου και εμπρησμού κτιρίου, αδικήματα που διαπράχθηκαν σήμερα 30 Ιανουαρίου, 2019.

Ο CHALIL περιγράφεται ως ύψους 1,65μ. κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλ. 22-802222, 22-802231 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE