Σε Λύκειο «Παύλος Λιασίδης» μετονομάζεται το Λύκειο Λειβαδιών 

Σε Λύκειο «Παύλος Λιασίδης» μετονομάζεται το Λύκειο Λειβαδιών 

  Σε Λύκειο «Παύλος Λιασίδης» μετονομάζεται το Λύκειο Λειβαδιών ύστερα από πρόταση του Δήμου Λύσης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λύσης αναφέρεται ότι «η Σχολική Εφορεία Λιβαδιών αποδέχτηκε πρόταση του Δήμου Λύσης να μετονομαστεί το Λύκειο Λιβαδιών σε Λύκειο Λιβαδιών "Παύλος Λιασίδης", εις ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού στο τεράστιο έργο του μεγάλου ποιητή της Λύσης και της Κύπρου». Το γενεαλογικό δέντρο του Παύλου Λιασίδη από την πλευρά του πατέρα του, αρχίζει από τα Λειβάδια».
 
Προστίθεται ότι «η απόφαση της Σχολικής Εφορίας Λειβαδιών μεταφέρθηκε στον Δήμαρχο Λύσης Ανδρέα Καουρή, από τον Πρόεδρο της Μάριο Γεωργίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο προσωρινό Δημοτικό Μέγαρο Λύσης, στην παρουσία του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας Λύσης Αντρέα Λυσάνδρου».
 
Ο Δήμαρχος Λύσης «εξέφρασε ευχαριστίες στον Μάριο Γεωργίου για την απόφαση, εξυμνώντας το έργο και την προσφορά του Παύλου Λιασίδη στον ευρύτερο πολιτισμό της Κύπρου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE