ΓΑΛΛΙΑ: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από τα πυρά του 66χρονου ενόπλου

ΓΑΛΛΙΑ: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από τα πυρά του 66χρονου ενόπλου

Ένας 66χρονος άνοιξε πυρ στη μέση ενός δρόμου, στην Μπαστιά της Κορσικής το απόγευμα της Τετάρτης 30/1 σκοτώνοντας τουλάχιστον έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας ακόμη έξι, εκ των οποίων και έναν αστυνομικό, πριν ταμπουρωθεί στο σπίτι του, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.



Τρομοκρατικά ίχνη ή το ενδεχόμενο ληστείας απορρίφθηκαν εκ των προτέρων από τους ερευνητές, τόνισαν οι πηγές, σημειώνοντας ότι η αστυνομία κλήθηκε για να απαντήσει σε μια διένεξη γειτόνων όταν ερίφθησαν πυροβολισμοί την στιγμή που επενέβη.

Ο δράστης είναι ένας Κορσικανός που ζει στη γειτονιά, γεννηθείς το 1953, και έχει εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν για περιστατικά βίας, ανέφεραν πηγές κοντά στις έρευνες.

Οι μονάδες αστυνομίας και χωροφυλακής αναπτύχθηκαν στο σημείο και προσπαθήσουν να τον ελέγξουν. Μια εκπρόσωπος της νομαρχίας είπε ότι επρόκειτο για "έναν μεμονωμένο ένοπλο".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE