Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Αναλυτικά:
Για την πρόκριση: «Είμαστε χαρούμενοι. Συνεχίζουμε την περσινή παράδοση με το κύπελλο και είμαστε ευχαριστημένοι».
Για το σερί και το ανέβασμα: «Είναι καλό που έχουμε σερί νίκες. Όταν μπαίνεις σε τέτοια ροή θες να το συνεχίσει και αυτό θέλουμε με την ΑΕΛ».
Για το γεγονός πως επέστρεψαν όλοι: «Είμαστε όλοι υγιείς και αν και είναι δύσκολο καμιά φορά για τον προπονητή να διαλέξει αλλά είναι σημαντικό να είμαστε όλοι καλά».
Για το αν είναι καθοριστικό η ΑΕΛ: «Πιστεύω πως ναι είναι πολύ σημαντικό».
Για την επιστροφή του από το κύπελλο Ασίας: «Είμαι λίγο κουρασμένος αλλά θα επανέλθω. Θα κάνω καλή επαναφορά τις επόμενες μέρες για να είμαι έτοιμος αν θα με χρειαστεί την Κυριακή ο προπονητής».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις