Γιόρτασε τα 108χρονα – Τι έγινε στην εκδήλωση και η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ παρουσία

Γιόρτασε τα 108χρονα – Τι έγινε στην εκδήλωση και η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ παρουσία

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ενημερώνει…

«Με σεμνή τελετή στο Σωματείο που βρίσκεται στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και με αιμοδοσία εις μνήμην του Προέδρου Στέλιου Φρεναρίτη εορτάστηκαν τα 108 χρόνια ζωής του Συλλόγου μας.

Με την ομιλία του προέδρου του Συλλόγου, κ. Λοΐζου Λοΐζου ξεκίνησε η αποψινή εκδήλωση, με το Γιαννάκη Μάτση ακολούθως να αναφέρεται στη δική του ομιλιά σε αρκετά ιστορικά στοιχεία σε σχέση με την πορεία που ακολούθησε η Ανόρθωση στη διάρκεια των χρόνων ενώ παραδόθηκαν και πρακτικά από συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτόιυ 1946.

Ακολούθως ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λοΐζος Λοΐζου μαζί με τον Γιαννάκη Μάτση έκοψαν την τούρτα η οποία ανέγραφε «108 Χρόνια Ένδοξης Ιστορίας και Αγώνων».

*Ο κ. Γιώργος Τσερλεντάκης, Έλληνας ρεπόρτερ που ζει και εργάζεται στην Ελβετία, βρέθηκε στη Κύπρο με αποκλειστικό σκοπό να καλύψει από κοντα την αποψινή εκδήλωση. Ως ένδειξη εκτίμησης, παραδόθηκε στον ίδιο το βιβλιο «Ένας αιώνας Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE