Αναφορά του εκπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην ανανέωση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αναφορά του εκπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην ανανέωση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Στην υιοθέτηση του ψηφίσματος του Σ.Α. για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ αναφέρθηκε την Τετάρτη (30/01) στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των ανταποκριτών, ο εκπρόσωπος του Γενικού-Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ. 

 «Σήμερα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας ανανέωσαν την εντολή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, UNFICYP, για ακόμη έξι μήνες. Το Συμβούλιο Ασφαλείας καλωσόρισε το άνοιγμα δύο νέων σημείων διέλευσης τον περασμένο Νοέμβριο, ως σημαντική συμβολή στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE