ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Έπεσε από ύψος 52χρονος

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Έπεσε από ύψος 52χρονος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/1 στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 52χρονου Ελληνοκύπριου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 09:00 το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άντρας ο οποίος εργαζόταν σε υπό ανέγερση οικοδομή έπεσε από σκαλωσιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο ώστε να διερευνηθούν τα αίτια.

Το ThemaOnline δεν μεταδίδει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, καθώς σύμφωνα με επίσημη ενημερωση δεν έχουν ενημερωθει τα οικεία πρόσωπα του Ελληνοκύπριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE