ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Έπεσε από ύψος 52χρονος

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Έπεσε από ύψος 52χρονος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/1 στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 52χρονου Ελληνοκύπριου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 09:00 το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άντρας ο οποίος εργαζόταν σε υπό ανέγερση οικοδομή έπεσε από σκαλωσιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο ώστε να διερευνηθούν τα αίτια.

Το ThemaOnline δεν μεταδίδει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, καθώς σύμφωνα με επίσημη ενημερωση δεν έχουν ενημερωθει τα οικεία πρόσωπα του Ελληνοκύπριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE