Ο Αριστοτέλης από την Κύπρο έκανε την μεγάλη ανατροπή – Κοντιζάς: «Για μένα εσύ είσαι ο ήρωας» - VIDEO  

Ο Αριστοτέλης από την Κύπρο έκανε την μεγάλη ανατροπή – Κοντιζάς: «Για μένα εσύ είσαι ο ήρωας» - VIDEO  

Ο Αριστοτέλης Καλλίνικου πήγε στο Master Chef με το αναπηρικό του αμαξίδιο, κυνηγώντας το όνειρό του. 

Φέτος, το MasterChef 3 έχει κάνει την διαφορά, αφού εκτός από το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα, αφήνει να ξεδιπλώσουν και τις προσωπικές τους ιστορίες.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, 31/1, ο διαγωνιζόμενος από την Κύπρο, Αριστοτέλης Καλλίνικου, μπήκε με όρεξη στην κουζίνα του MasterChef με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

«Από μικρό παιδί είχα αγάπη για τη μαγειρική, προσπάθησα να το εντάξω στη ζωή μου επαγγελματικά, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας ναυάγησε», είπε και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει να οραματίζεται για κάτι που του αρέσει, να το ακολουθήσει ή τουλάχιστον να το προσπαθήσει», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.

«Εχω μπροστά μου τους ήρωες μου, είμαι fan, δεν χάνω επεισόδιο. Αυτό με ώθησε να ασχοληθώ περισσότερο με τη μαγειρική στο σπίτι. Με ενθουσιάζει το γεγονός πως είστε 3 καταξιωμένοι μάγειρες οι οποίοι έχετε τη δική σας φιλοσοφία κι εγώ προσπαθώ σαν ερασιτέχνης να αγγίξω κάποια σημεία από τα δικά σας», είπε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι ο ήρωας είναι εκείνος και όχι αυτοί. «Για μένα εσύ είσαι ο ήρωας», του είπε. Το «όχι» του Πάνου Ιωαννίδη δεν ήταν αρκετό και ο Αριστοτέλης με δύο «ναι» πέρασε στην επόμενη φάση.

«Θα ήθελα να σας πω πως σας αγαπώ και θα ήθελα να δεχτώ μια μεγάλη αγκαλιά και από τους τρεις σας», είπε ο διαγωνιζόμενος και πήρε την ποδιά του.

 Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE