Κίνηση της τελευταίας στιγμής για να… αρπάξει Γουίλιαν

Κίνηση της τελευταίας στιγμής για να… αρπάξει Γουίλιαν

Η Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Γουίλιαν από την Τσέλσι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ο σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας, Νεϊμάρ, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 2,5 μήνες, χάνοντας και τα δύο παιχνίδια του Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, κρίνεται αναγκαία η ενίσχυση,με τον συμπατριώτή του, Γουίλιαν, να είναι εκείνος που έχει μπει ως στόχος για να τον αντικαταστήσει.

Στο χθεσινό (30/1) παιχνίδι με την Μπόρνμουθ πέρασε ως αλλαγή, ενώ έχει βρει δίχτυα μόλις 3 φορές στην φετινή Premier League. Ο 30χρονος έχει ακόμη 18 μήνες στο συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους, με το σύλλογο να μην είναι διατεθειμένος πάντως να τον παραχωρήσει.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE