Η αντίδραση της Βασιλικής στο σχόλιο ότι κάνει πρεμιέρα απέναντι από «Survivor» και «YFSF» - VIDEO

Η αντίδραση της Βασιλικής στο σχόλιο ότι κάνει πρεμιέρα απέναντι από «Survivor» και «YFSF» - VIDEO

Η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου «Παράδοση Κατ’ οίκον» κάνει πρεμιέρα απέναντι από το «Survivor» και «YFSF» και ομολογουμένως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαρία Ονησιφόρου βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες της Μαρίνο Νομικό και Βασιλική Χατζηαδάμου στο στούντιο.

Βλέποντας τον δημοσίογράφο Μαρίνο Νομικό, η Μαρία Ονησιφόρου τον ρώτησε: «Μαρίνο μου τι κάνει η Βασιλική Χατζηαδάμου απέναντι από το ‘Survivor’ και ‘YFSF’;»

Τοτε ο Μαρίνος Νομικός απάντησε: «Την τρώει». Η αντίδραση της Βασιλικής Χατζηαδάμου αντέδρασε τρώγοντας μια μεγάλη μπουκιά από το φαγητό της.

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ελπίδα για πρόοδο αυτές τις μέρες» - Τα είπε με Τατάρ η Ολγκίν

«Ελπίδα για πρόοδο αυτές τις μέρες» - Τα είπε με Τατάρ η Ολγκίν

Την ελπίδα πως θα υπάρξει πρόοδος στα όσα συμφωνήθηκαν από τις δύο πλευρές τον περασμένο Μάρτιο, εξέφρασε η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.